Шляхи підвищення ефективності продажів інтернет-магазину Fursshop - Заварзін, Владислав Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми дослідження обумовлена тим, що в сучасному бізнес- середовищі Інтернет-магазини стають надзвичайно важливими складовими електронної комерції та ринку товарів і послуг. Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування шляхів підвищення ефективності продажів Інтернет-магазину Fursshop, що дозволить досягти сталого розвитку та успіху на сучасному ринку електронної комерції. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні завдання: довести важливість продажів та показати їх вплив на різні бізнес-задачі; провести критичний аналіз можливих типів організації продажів з метою з’ясування ключових особливостей та специфічних рис; систематизувати методи і інструменти продажів та управління продажами задля обґрунтування найбільш доцільних методів в діяльності об’єкта дослідження; проаналізувати конкурентне середовища, щоб з’ясувати положення Інтернет-магазину на ринку електронної комерції; проаналізувати основні результати діяльності Інтернет-магазину Fursshop задля визначення рівня впливу продажів на них; провести поглиблений аналіз ефективності продажів Інтернет - магазину; визначити ключові напрямки підвищення ефективності продажів Інтернет-магазину Fursshop; обґрунтувати зміни каналів просування товарів для максимізації конверсії та забезпечення сталого зростання обсягів продажів в Fursshop. Об'єкт дослідження – господарча діяльність та процес організації продажів в Інтернет-магазині Fursshop. Предмет дослідження – теоретичні та методичні аспекти організації продажів, пошуку резервів підвищення їх ефективності.
Ways to Increase Sales Efficiency of the Fursshop Online Store
Керівник роботи: Ковалевська Алла Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ефективність комерційної діяльності; commercial efficiency; управління продажами; sales management; фінансовий менеджмент; financial management