Інформаційні технології на міжнародному ринку освітніх послуг - Сіленко, Софія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає у всебічному аналізі інформаційних технологій на міжнародному ринку освітніх послуг з метою визначення його особливостей, тенденцій розвитку та можливостей для українських компаній. Об’єктом дослідження є інформаційні технології на міжнародному ринку освітніх послуг. Предмет дослідження – специфіка діяльності українських компаній на цьому ринку, їхні можливості та виклики.
Information technologies in the international market of educational services
Науковий керівник: Задорожна Ольга Григорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; ринок освітніх послуг; educational services market; міжнародний ринок освітніх послуг; international market for educational services; інноваційні технології; innovative technologies; система освіти; education system