Шлюб громадянина України з іноземцем на території України - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Страйд-Плюс, 2012)
Реєстрація шлюбу з іноземними громадянами має певні особливості та здійснюється з урахуванням вимог нормативно-правових актів: Конституції України (ст. 26), законів України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» від 04.02.1994 р. № 3929-XII, «Про міжнародне приватне право» від 23.06.2005 р. № 2709-IV, «Про імміграцію» від 07.06.2001 р. № 2491-III, «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні» від 11.12.2003 р. № 1382-IV, міжнародних договорів України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, міжнародних конвенцій, учасником яких є Україна
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE