Удосконалення управління закладом професійно-технічної освіти засобами інноваційних технологій (на прикладі РЦПОБТ Харківської області) - Переходович, Віктор Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Практичне значення одержаних результатів полягає в розробленні методичних рекомендацій щодо вдосконалення процесу управління ЗПТО з використанням інноваційних технологій у практичну діяльність закладів професійно-технічної освіти.

The practical significance of the obtained results lies in the development of methodological recommendations for improving the management process of VET with the use of innovative technologies in the practical activities of vocational education institutions.
Improving the management of vocational education institutions by means of innovative technologies (on the example of RTSPOBT of Kharkiv region)
Керівник роботи: Коваленко Олена Едуардівна, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; управління; заклад професійно-технічної освіти; інноваційні технології; vocational education institution; management; innovative technologies