Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери послуг - Сучкова, Юлія Костянтинівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи магістра є розробка та обґрунтування доці- льності підвищення конкурентоспроможності підприємств у сфері послуг громадського харчування. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є ринок послуг громадського харчування м. Харкова. Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є управлінські рішення щодо підвищення конкурентоспроможності ресторану «Mafia» на ринку послуг громадського харчування у м. Харків.
Керівник наукової роботи: Калініченко Людмила Леонідівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; технології бережливого виробництва; конкурентоспроможність підприємства сфери послуг; конкурентоспроможність на ринку послуг громадського харчування на ринку м. Харкова; ресторан «Mafia»