Геологічна будова Перещепинського нафтогазоконденсатного родовища (південно-східна частина південної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини) - Бровкіна, Анастасія Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи – геолого-економічна оцінка запасів вуглеводнів та супутніх компонентів, що в них містяться та техніко-економічне обґрунтування коефіцієнтів вилучення вуглеводнів Перещепинського нафтогазоконденсатного родовища.
Керівник: Литвиненко Юлія Олексіївна, старший викладач кафедри фундаментальної і прикладної геології факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: NATURAL SCIENCES::Earth sciences; вуглеводні; газоводяний контакт; газонафтовий контакт; геологорозвідувальні роботи; Дніпровсько-Донецька западина; категорія; продуктивний горизонт; свердловина; пластова температура