Управління розвитком персоналу в закладі охорони здоров’я (на прикладі ТОВ «Слобожанський центр нефрології») - Хаттаб, Амір Мухамедович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дослідження: знайшли подальшого розвитку питання удосконалення розвитку та використання персоналу закладу охорони здоров’я. Практичне значення полягає у тому, що розроблені заходи з удосконалення розвитку персоналу ТОВ «Слобожанський центр нефрології» були втілені у роботу даного закладу.

Scientific novelty of the research: the issues of improving the development and use of the staff of the health care institution have been further developed. The practical significance lies in the fact that the developed measures to improve staff development were implemented in the work of the LLC "Slobozhansky Center of Nephrology".
Management of staff development in a health care institution (on the example of the LLC "Slobozhansky Center of Nephrology
Керівник роботи: Васильєва Марина Петрівна, доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; заклад охорони здоров’я; персонал; управління; інноваційна робота; удосконалення; health care institution; staff; innovative work; improvement; management