Аналіз системи звітності та контролю на підприємстві - Савінов, Іван Олексійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є визначення сучасних підходів до організації звітності та контролю в ТОВ «Нова Пошта». Для досягнення поставленої мети було поставлено наступні завдання: дослідити місце звітності та контролю у системі управління підприємством; розглянути види звітності підприємств, підходи до їх класифікації; розглянути сутність фінансової звітності та мету її складання; провести аналіз майнового стану ТОВ «Нова Пошта»; провести аналіз ліквідності і фінансової стійкості підприємства; оцінити ділову активність і результати діяльності ТОВ «Нова Пошта»; запропонувати шляхи удосконалення підходів до складання звітності на підприємстві. Об’єктом даного дослідження виступає аналіз організації звітності та контролю на підприємстві задля забезпечення досягнення стратегічних цілей підприємства. Предмет дослідження - теоретико-методичні та практичні положення, щодо аналізу систем звітності та контролю в ТОВ «Нова Пошта».
Analysis of the Reporting and Control System at the Enterprise
Керівник роботи: Третяк Вікторія Павлівна, доктор економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління фінансами; financial management; внутрішній контроль на підприємстві; internal control at the enterprise; фінансова прозорість; financial transparency; економічна нестабільність; economic instability