Стимулювання інноваційної діяльності підприємства - Сліпченко, Софія Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є обґрунтування теоретичних засад функціонування проактивної системи стимулювання інноваційної діяльності підприємств та розробка комплексу організаційно-управлінських заходів, спрямованих на її активізацію. Об’єктом дослідження є інноваційна діяльність підприємств у контексті впровадження проактивних форм і методів стимулювання. Предметом - управлінські та організаційні взаємовідносини, які виникають у процесі стимулювання інноваційної діяльності підприємства.
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; інноваційна діяльність; innovative activity; менеджмент організацій; management of organizations; економічна політика; economic policy; економічне зростання; economic growth