Інтеракційний фрейм як структура комунікативно релевантного знання: теоретичний та дидактичний аспекти - Морозова, Е.И. (My University, 2017)
Розділ присвячено розгляду актуального теоретичного питання фреймового моделювання комунікативної ситуації та шляхів застосування цієї теорії до навчання англійської мови студентів старших курсів факультетів іноземних мов