Організація перевезень вантажів морським транспортом у країнах ЄС - Кірєєв, Анатолій Анатолійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою цієї кваліфікаційної роботи є визначення особливостей та переваг організації перевезень вантажів морським транспортом у країнах ЄС.
Керівник : Григорова-Беренда Лариса Іванівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; перевезення вантажів морським транспортом у країнах ЄС; морський транспорт; морська транспортна інфраструктура в країнах ЄС