Адаптація студентів-першокурсників до вимог навчального процесу в Харківському національному медичному університеті - Дірявченко, Наталія Миколаївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження: теоретично обґрунтувати, розробити та перевірити методику адаптації студентів-першокурсників до вимог навчального процесу в ХНМУ.

Purpose of the research: to theoretically substantiate, develop and test the methodology of adaptation of first-year students to the requirements of the educational process at KNMU.
Керівник роботи : Брюханова Наталія Олександрівна, Завідувач кафедрою, д.пед.н., професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; адаптація; навчання; виховання; методика; ділова гра; студент-першокурсник; adaptation; training; education; methodology; business game; first-year student