Екскурсійні ресурси Феодосійського району та їх сучасне використання - Владико, Ю,П. (My University, 2011)
Изложены основные сведенья про екскурсионные ресурсы в целом и Феодосийского района в часности, виявлено их современное использование
Keywords: екскурсійні ресурси; Феодосійський район