Методичні вказівки з побудови карт різнопорядкових долин, базисних поверхонь та залишкового рельєфу - Пересадько, В.А.; Лобанова, Ю.Ю. (ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2008)
Методичні вказівки з побудови карт різнопорядкових долин, базисних поверхонь та залишкового рельєфу для студентів геолого-географічного та екологічного факультетів.
Keywords: картографічний метод; різнопорядкова долина; базисна поверхня; залишковий рельєф