Формування цінової політики організації - Широбокова, Анастасія Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є обґрунтування та вдосконалення підходів до формування цінової політики ТОВ «Комфі-Трейд». Об’єктом дослідження є господарська діяльність ТОВ «Комфі-Трейд» як одного з провідних операторів роздрібної торгівлі побутовою технікою та електронікою в Україні, що функціонує в умовах жорсткої конкуренції, динамічного розвитку ринку споживчої електроніки та швидкої зміни споживчих уподобань. Предметом дослідження виступає процес формування та реалізації цінової політики підприємства, зокрема методи ціноутворення, інструменти регулювання цін, їхній вплив на обсяги продажів, рентабельність діяльності та рівень задоволення споживачів.
Керівник наукової роботи: Трохимець Олена Іванівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; цінова політика; методи ціноутворення; інструменти регулювання цін; рентабельність діяльності