Міжнародне співробітництво у сфері застосування технологій штучного інтелекту - Фурман, Марія Володимирівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою даної роботи є на основі аналізу теоретичних засад дослідження штучного інтелекту, правових засад міжнародного співробітництва у сфері штучного інтелекту, даних офіційної статистики, економічних і соціальних ефектів, визначити форми, методи, результати та перспективи цього співробітництва в сучасному світі. Об'єктом дослідження є процеси міжнародного співробітництва у сфері розвитку та застосування технологій штучного інтелекту. Предметом дослідження є механізми та форми міжнародного співробітництва, а також їх вплив на розвиток технологій штучного інтелекту.
International cooperation in the field of application of artificial intelligence technologies
Науковий керівник: Кім Тетяна Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; штучний інтелект; artificial intelligence; міжнародне співробітництво у сфері штучного інтелекту; international cooperation in the field of artificial intelligence; технологічні інновації; technological innovations