Оцінка ефективності використання персоналу підприємства - Гурова, Алла Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою роботи є обгрунтування організаційно-економічного забезпечення оцінки ефективності використання персоналу підприємства. Об'єкт роботи: система оцінки ефективного використання працівників на досліджуваному об’єкті. Предмет дослідження: теоретичні та прикладні підходи до покращення результативності застосування персоналу на підприємстві ТОВ «Сільпо-Фуд».
Керівник наукової роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ефективність використання персоналу підприємства; ТОВ «Сільпо-Фуд»