Парасков’я Андріївна Штангей – бібліограф ЦНБ - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
"Ротною санітаркою була Парасков’я Андріївна Штангей під час громадянської війни".
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Штангей П.А.; фото В. Василенка; Василенко В., фото; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; Центральна наукова бібліотека; бібліограф; Харківський університет; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань)