Оцінка можливостей розвитку туристичної діяльності у Сватівському районі Луганської області (дипломна робота магістра) - Гречаник, К.В. (My University, 2016)
У роботі надаються: огляд теоретичних підходів до аналізу туристичного потенціалу регіону і туристичної діяльності; характеристика та бальна оцінка туристичного та рекреаційного потенціалу Сватівського району Луганської області; можливості й шляхи розвитку в районі туристичної діяльності.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: туристична діяльність; туристичні ресурси; Сватівський район; Луганська область