Поліфонічні засади у структурі кінематографічного тексту як втілення діалогічності в соціокомунікаційному просторі - Драчова, О.П. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2012)
Проаналізовано засоби поліфонічної текстуальної організації документального фільму О. Фетисової «Вероніка та саксофон» як чинника елітарної діалогічної структури в масовокомунікаційному просторі. Some features of the polyphonic textual organization of the documentary by O. Fetysova «Veronica and a saxophone» as a factor of the elitist dialogic structure in the masscommunicative space is analysed.
The principle of polyphony in the structure of the cinema text as an embodiment of dialogical bases in masscommunicative space.
Драчова Олександра Павлівна — викладач кафедри журналістики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: документальне кіно; кінематографічна текстологія; поліфонія; масовокомунікаційний простір; documentary; cinematic textology; polyphony; mass-communicative space