Розвиток зеленого маркетингу в торгівлі - Сезченко, Максим Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У дипломній роботі було використано наступні методи дослідження: діалектичний – для теоретичного обґрунтування змісту понять «зелений маркетинг» та «соціальна відповідальність»; аналізу і синтезу; статистичний – для аналізу діяльності ТОВ «АМ Капітал», а саме господарської, маркетингової та управлінської; графічний, табличний – для надання наочності результатам проведених досліджень. У першому теоретичному розділі окреслено соціально відповідальні підходи до ведення бізнесу та надано загальну характеристику концепції зелений маркетинг. У другому аналітичному розділі проведено аналіз ринку торгівлі зерновими в світі та Україні та проаналізовано маркетингову діяльність ТОВ «АМ Капітал». У третьому рекомендаційному розділі сформовано рекомендації щодо реалізації зеленого маркетингу ТОВ «АМ Капітал» та надано оцінку ефективності запропонованих шляхів удосконалення зеленого маркетингу в ТОВ «АМ Капітал».
Development of green marketing in trade
Керівник: Ляшевська Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; зелений маркетинг; green marketing; ринок торгівлі зерновими; grain trading market; маркетингова діяльність; marketing activity