Страхування та соціальне страхування : методичні рекомендації з організації самостійної роботи до практичних занять для здобувачів вищої освіти денної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування», «Страхування та соціальне страхування» - Глущенко, Ольга Вікторівна; Фрідман, Олена Анатоліївна; Швайко, Мар’яна Леонідівна; Загорська, Дар’я Михайлівна; Glushchenko, Olga; Shvaiko, Maryana; Zagorska, Darya; Fridman, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
У методичних рекомендаціях детально висвітлюються всі частини курсу та стислий зміст лекцій, наведені питання для самостійної роботи та практичних занять. В основу методичних рекомендацій покладено основні вимоги до курсу «Страхування та соціальне страхування». Розраховано на студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньої програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Methodical Recommendations on the Organization of Independent Work for Practical Classes for Students of Full-Time Higher Education in the Field of Knowledge 07 "Management and Administration" "Insurance and Social Insurance"
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; страховий ринок; страхування; соціальне страхування; соціальні послуги; insurance market; insurance; social insurance; social services