Игорь Иванович Фалько - Ермолаев, Александр Михайлович; Ульянов, Владимир Владимирович; Єрмолаєв, Олександр Михайлович; Ульянов, Володимир Володимирович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2003)
Присвячується Ігореві Івановичу Фалько – чудовому фізику-теоретику, завідувачу кафедри теоретичної фізики у 1973-1979 роках. та декану фізичного факультету у 1973-1977 рр., який виховав багатьох відомих фахівців.
Ігор Іванович Фалько
К 200-летию Харьковского университета. К 60-летию кафедры теоретической физики
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; NATURAL SCIENCES::Physics; Фалько Игорь Иванович (1937-2021); Фалько Ігор Іванович (1937-2021); Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна