Особливості контролю навчальних досягнень учнів з географії. - Свір, Н.В. (My University, 2009)
У статті розкривається проблематика контролю навчальних досягнень учнів з географії (знань, умінь та навичок). Пропонується для молодих учителів узагальнена класифікація методів контролю, прийоми перевірки, форми контролю, види контролю навчальних досягнень учнів з географії.
Keywords: контроль знань; оцінювання з географії; методи контролю; форми контролю; види контролю