Модель автоматизованої системи управління меблевим виробництвом - Семьонов, Нікіта Романович; Semonov, N. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі: Розробка і впровадження моделі автоматизації, що дозволить оптимізувати виробничі процеси, зменшити витрати та підвищити якість продукції.

Problem addressed in the qualification work: Development and implementation of an automation model that will optimize production processes, reduce costs, and improve product quality.
Керівник: Павлов Анатолій Миколайович, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; автоматизація; меблеве виробництво; інформаційні системи; оптимізація; розкрою матеріалів; ефективність виробництва; automation; furniture production; information systems; optimization; material cutting; production efficiency