Харківське історико-філологічне товариство : бібліографічний покажчик - Швалб, Михайло Григорович; Глибицька, Світлана Борисівна; Посохов, Сергій Іванович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2002)
До 100-річчя ХІІ Археологічного з’їзду
Від укладачів: матеріал розташований у межах розділів за хронологією видань; джерела, не перевірені de vizu, позначені зіркою.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Харківське історико-філологічне товариство (ХІФТ); бібліотека Харківського історико-філологічного товариства; історичний архів Харківського історико-філологічного товариства; педагогічний відділ Харківського історико-філологічного товариства; археологічний музей Харківського історико-філологічного товариства; місцево-історичний музей Харківського історико-філологічного товариства; церковно-археологічний музей Харківського історико-філологічного товариства; етнографічний музей Харківського історико-філологічного товариства; видатні діячі Харківського історико-філологічного товариства