Оптимізація управління персоналом в органах публічного управління України в умовах воєнного стану - Олешко, Каміла Анатоліївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка пропозицій щодо оптимізації управління персоналом в органах публічного управління України в умовах воєнного стану з урахуванням актуальних викликів і необхідності підвищення ефективності кадрових процесів у кризовий період. Об’єкт дослідження – процеси управління персоналом в органах публічного управління України. Предмет дослідження – механізми та інструменти оптимізації управління персоналом в органах публічного управління України в умовах воєнного стану.
Керівник наукової роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; менеджмент персоналу; personnel management; управління персоналом; публічне управління; public administration; воєнний стан; martial law; Нововодолазька громада; Novovodolazhsk community; кадрові рішення; personnel decisions