Управління системою мотивації персоналу суб’єкта торговельного підприємництва - Карнач, Володимир Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання, пов’язані з теоретичними основами мотивації персоналу в торговельному підприємництві, особливостями впливу мотиваційних механізмів на результати діяльності підприємства та практичними аспектами вдосконалення системи стимулювання працівників. Проаналізовано фінансово-економічний стан ПП «Лессі», оцінено ефективність діючих методів мотивації. Запропоновані рекомендації спрямовані на зміцнення кадрового потенціалу, підвищення продуктивності праці та формування довгострокових конкурентних переваг компанії.
Керівник: Ковальова Вікторія Іванівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; управління; система; мотивація; торговельне підприємництво; персонал; адаптація; цифровізація