Конференція «Горьковские чтения». 28 березня 1968 року : фото - (:unkn) unknown (My University, 2019)
У центрі – М. Г. Швалб.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Швалб Михайло Григорович (1926-1995); Центральна наукова бібліотека Харківського університету (фото); Харківський університет; історія Харківського університету; «Горьківські читання» (1968)