Histology, cytology and embryology : methodical guidance for the 1st and 2nd academic years students of the School of Medicine [Electronic resource] - Protsenko, Olena; Chumak, Lyubov; Проценко, Олена Сергіївна; Чумак, Любов Ігорівна (Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2025)
Methodological guidance contains basic recommendations for preparing first and second years medical students for classes and exams in the discipline “Histology, cytology and embryology”. Developed for applicants for higher medical education in higher medical educational institutions of Ukraine III-IV accreditation levels: higher educational level Second (Master of Medicine), field of knowledge “22 Healthcare”, specialty “222 Medicine”, qualification “Doctor”.

Методичні рекомендації містять основні вказівки щодо підготовки студентів першого та другого курсів медичних факультетів до занять та іспитів з навчальної дисципліни «Гістологія, цитологія та ембріологія». Розроблено для здобувачів вищої медичної освіти у вищих медичних навчальних закладах України III-IV рівнів акредитації: вищий освітній рівень другий (магістр), галузь знань «22 Охорона здоров'я», спеціальність «222 Медицина», кваліфікація «Лікар».
Гістологія, цитологія та ембріологія : методичні рекомендації для студентів 1 та 2 курсів медичного факультету [Електронний ресурс]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; MEDICINE::Morphology, cell biology, pathology; гістологія; цитологія; ембріологія; медицина; histology; cytology; embryology; medicine