Геологічна будова та гідрогеологічні умови Голубінського родовища мінеральних вуглекислих вод (Закарпатська область) - Конєва, Катерина Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Необхідність постановки робіт зумовлена необхідністю підтвердження експлуатаційних запасів Голубинського родовища мінеральних вод Закарпатської області та відповідності мінеральної води за мінералізацією і вмістом ортоборної кислоти кондиціям ДСТУ 878-93 (мінералізація повинна складати 6,7-7,0 г/дм3, а вміст ортоборної кислоти – 57-70 мг/дм3). Мета роботи – переоцінка експлуатаційних запасів мінеральної води гідрокарбонатного натрієвого складу свердловини 7-ГП на Голубинському родовищі Закарпатської області.
Керівник: Петік Вячеслав Олексійович – кандидат технічних наук, доцент кафедри фундаментальної та прикладної геології
Keywords: NATURAL SCIENCES::Earth sciences; Карпати; скибова зона; палеоген; менілітова зона; природні столові води; мінералізація; дебіт свердловини; дослідно-експлуатаційна відкачка; хімічний склад води; експлуатаційні запаси; кондиції