Мас-медіа в культурних війнах українських протестантів - Балаклицький, М.А. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2010)
Українські протестанти ведуть культурну війну з окультним і аморальним контентом у мас-медіа в приватній, публічній та суспільно-політичній сферах. Методами цієї війни є індивідуальна відмова од споживання неприйнятної інформації, контроль над інформаційним горизонтом церковної громади та участь у роботі громадських і політичних організацій. Украинские протестанты ведут культурную войну с оккультным и аморальным контентом в масс-медиа в частной, публичной и общественно-политической сферах. Методами этой войны являются индивидуальный отказ от потребления неприемлемой информации, контроль над информационным горизонтом церковной общины и участие в работе общественных и политических организаций. Ukrainian Protestants are at culture war with the occult and immoral content in the mass media in the private, public and social and political spheres. The methods of this war are the personal rejection of an unacceptable information, control over the information horizon of a congregation and participation in social and political organizations.
Балаклицький Максим Анатолійович – кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, докторант Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Keywords: ЗМІ; контент; культурна війна; протестанти