Програма стажування з фаху (переддипломної практики) для студентів зі спеціальності 073 «Менеджмент», спеціалізація «Менеджмент організацій» - Дорошенко, Ганна Олександрівна.; Крикун, Ольга Олександрівна; Рекун, Ганна Петрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2017)
Програму присвячено питанням організації і проходження магістерського стажування (переддипломної практики). Розглянуто мету й основні завдання практики, вимоги щодо підготовки та захисту звіту з переддипломної практики, порядок збору й обробки інформації для проведення науково-педагогічного дослідження та написання дипломної роботи магістра. Посібник є допоміжним матеріалом для якісної практичної підготовки студентів, він містить зразки супровідних документів, необхідних для правильного оформлення звіту з практики. Програма розрахована на студетів, викладачів, керівників підприємств усіх форм власності.
Навчальні видання
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; переддипломна практика; стажування за фахом; менеджмент організацій; управління підприємствами; професійна підготовка менеджерів; формування фахових компетентностей; практична підготовка студентів; організація освітнього процесу; підготовка дипломної роботи; оцінювання результатів практики