Проектна технологія на уроках географії україни у 8 класі - Діденко, Н.В. (My University, 2011)
В статье рассмотрена проектная технология на уроках географии Украины в 8-х классах. Определена ее сущность, цели и особенности.
Keywords: проектна технологія; проектна діяльність; методика викладання географії