Дипломна робота : методичні рекомендації до виконання для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»; другий (магістерський) рівень вищої освіти - Григорова-Беренда, Л.І.; Голіков, А.П.; Довгаль, О.А.; Касьян, С.А.; Казакова, Н.А. (My University, 2017)
Видання містить загальні рекомендації до виконання дипломних робіт для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»; другий (магістерський) рівень вищої освіти, а саме: вимоги та пояснення щодо структури дипломної роботи магістра, змісту окремих її розділів, оформлення роботи в цілому, її складових та елементів, порядку рецензування роботи, допуску до захисту та захисту випускних кваліфікаційних робіт.
Видання містить загальні рекомендації до виконання дипломних робіт для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»; другий (магістерський) рівень вищої освіти, а саме: вимоги та пояснення щодо структури дипломної роботи магістра, змісту окремих її розділів, оформлення роботи в цілому, її складових та елементів, порядку рецензування роботи, допуску до захисту та захисту випускних кваліфікаційних робіт.
Keywords: Дипломна робота магістра; Мета дипломної роботи; Керівник дипломної роботи; Зміст дипломної робити; Структура дипломної роботи; Оформлення дипломної роботи; Відгук керівника магістерської роботи; Рецензія на дипломну роботу; Анотація; Об’єкт дослідження; Предмет дослідження; Методи дослідження; Апробація; Основна частина дипломної роботи; Висновки; Список використаних джерел; Додатки до дипломної роботи; Попередній захист; Оформлення тексту; Посилання на джерела; Порядок допуску до захисту; Захист дипломних робіт; Виявлення академічного плагіату; Оцінювання результатів захисту; Тематика дипломних робіт магістра; Приклад оформлення; Завдання до дипломної роботи; Міжнародні економічні відносини; Зразок оформлення