The Theatre - Дудоладова, А.В.; Дудоладова, О.В. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2010)
Даний посібник призначено для студентів VІ курсу заочного відділення. Побудований на автентичному матеріалі, посібник має за мету розвиток навичок читання і усного мовлення. Для більш ефективного засвоєння лексики розроблена система вправ, орієнтованих на повторення обраних лексичних одиниць.
Посібник розраховано на студентів старших років навчання факультету іноземних мов. Він може також бути корисним усім, хто хоче поповнити свій словниковий запас англійської мови.
Keywords: англійська мова; читання