Аналіз та удосконалення системи антикризового управління підприємством - Тітов, Вадим Юрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні та практичні засади антикризового управління підприємством в умовах сучасної економічної нестабільності. Проаналізовано фінансово-економічний стан ПрАТ «ВФ Україна», оцінено ймовірність банкрутства та ефективність чинної системи антикризового управління. Запропоновано комплекс практичних заходів щодо удосконалення антикризового управління, оптимізації структури капіталу та мінімізації фінансових ризиків. Обґрунтовано очікуваний економічний ефект від впровадження запропонованих рекомендацій, спрямованих на підвищення фінансової стійкості та конкурентоспроможності підприємства.
Керівник: Пустовгар Світлана Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; антикризове управління; банкрутство; фінансова стійкість; ризики підприємства; оптимізація капіталу