Європейський досвід. Бібліотеки без кордонів: сучасні бібліотеки Латвії та Литви : [віртуальна виставка] - Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центральна наукова бібліотека; Бабічева, Олена Григорівна (Харків, 2019)
Фахівці ЦНБ ХНУ імені В.Н. Каразіна І.К. Журавльова ‐ директор, О.Г. Бабічева ‐ заст. директора, М.І. Боброва ‐ зав. відділу книжкових пам’яток, цінних видань і рукописів, С.І. Корсікова ‐ зав. відділу наукової та художньої літератури у вересні 2019 р.ознайомились з досвідом роботи провідних бібліотек Латвії (м. Рига) та Литви (м. Вільнюс) з питань організації обслуговування читачів на сучасному рівні, оцифрування видань, створення електронних бібліотек, реставрація рідкісних книг і рукописів, збереження книжкових колекцій: • Академічна Бібліотека Латвійського Університету • Бібліотека Балтійської Міжнародної Академії • Академічний Центр Латвійського Університету «Торнякалнс» • Латвійська Національна Бібліотека • Центральна Бібліотека Вільнюського університету • Бібліотечний науково‐комунікаційний і інформаційний центр Вільнюського університету.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; історія бібліотек; Центральна наукова бібліотека; бібліотеки Латвії; бібліотеки Литви