Звіт про наукову роботу за 2009 рік - Залюбовський, І.І. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2010)
Звіт першого проректора з наукової роботи Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Залюбовського І.І. на засіданні Вченої ради 26.03.2010
Keywords: статус; дослідницький національний університет; лауреат; астероїд; публікація; мікроскоп; біосенсор; випромінювач; дисертація; премія