Не можна відкладати наукову організацію праці - Рубінський, К.І. (My University)
Рукопис
Keywords: наукова бібліотека; числовий метод; працівник; стаж; норма витрати часу; НОТ; книга; наукова організація праці; норми бібліотечної праці