Особливості зовнішньої торгівлі Харківської області з Російською федерацією - Кулєшова, Г.О. (My University, 2009)
у роботі розкриті особливості зовнішньої торгівлі Харківської області з Російською Федерацією, проаналізовано динаміку експорту та імпорту товарів, визначено місце Росії у зовнішній торгівлі регіону.
Keywords: зовнішня торгівля; експортно-імпортні операції; коефіцієнт покриття імпорту експортом