Відділ обробки. Центральна наукова бібліотека. Початок 80-х рр. ХХ ст. : фото - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Стоять (зліва направо): 1.- ; 2 - Ірина Казимирівна Журавльова; 3 - Олена Борисівна Салімовська; 4 - Наталя Володимирівна Шеремета; 5 – Ольга Володимирівна Зінченко; 6 – Катерина Іванівна Прохорська; 7 – Олена Олександрівна Авксентьєва; 8 – Зоя Леонідівна Данілова; 9 – Наталя Петрівна Таран; 10 – Лариса Георгіївна Богатирьова (завідувачка відділу); 11 – Раїса Яківна Тронько. Сидять (зліва направо): 1 - Надія Іванівна Журавльова; 2 – Ольга Трохимівна Шашкіна; 3 – Тамара Андріівна Єрьоменко ; 4 – Клавдія Григорівна Федотова; 5 - Віра Карапетівна Мазманьянц.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Харківський університет; історія Харківського університету; бібліотека Харківського університету; Центральна наукова бібліотека Харківського університету (фото); Мазманьянц Віра Карапетівна (1919-2011)