Функціонально-семантичний аналіз префіксальних дієслів просторового значення грецької мови у класичний період - Чеп’якова, І.Ю. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Чеп’якова Інна Юріївна – студентка V курсу філологічного факультету (відділення класичної філології) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Чекарєва Є. С.
Keywords: функціонально-семантичний аналіз префіксальних дієслів; префіксальне дієслово просторового значення грецької мови; функціонально-семантичний аналіз; грецька мова