Система управління проєктами для ІТ компанії - Заєць, Ігор Іванович; Zayetc, I. I (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Представлений в роботі мобільний додаток є ефективним інструментом для автономного управління ІТ-проєктами на мобільних пристроях. Розроблену інформаційну систему протестовано, підтверджено її стабільну роботу та відповідність функціональним вимогам. Застосунок призначено для організації й контролю задач у межах проєктів малих ІТ-команд, фриланс- або освітніх проєктів.

The mobile application presented in the work is an effective tool for autonomous IT project management on mobile devices. The developed information system was tested, its stable operation and compliance with functional requirements were confirmed. The application is intended for organization and control of tasks within the framework of projects of small IT teams, freelance or educational projects.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, PhD з інформаційних технологій, доцент кафедри комп’ютерних систем та робототехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; IT-проєкт; система управління проєктами; мобільний застосунок; користувацький інтерфейс; локальне збереження даних; тайм-менеджмент; інформаційна система; IT project; project management system; mobile application; user interface; local data storage; time management; information system; android studio; recyclerview