Імідж Національної гвардії України в соціальних медіа (2014–2024) - Шпичак, Анжела Віталіївна; Shpychak, A. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кваліфікаційну роботу (інноваційний магістерський проєкт) присвячено дослідженню процесу формування, трансформації та презентації іміджу Національної гвардії України (НГУ) у соціальних медіа протягом останнього десятиліття. Мета проєкту полягає у виявленні специфіки іміджевої політики НГУ в соціальних мережах та аналізі динаміки її змін з урахуванням зовнішніх факторів та перебігу російсько-української війни.

The qualifying work (innovative master's project) is dedicated to the study of the process of formation, transformation and presentation of the image of the National Guard of Ukraine (NGU) in social media over the last decade. The goal of the project is to identify the specifics of the NGU’s image policy in social networks and analyze the dynamics of its changes, taking into account external factors and the course of the Russian-Ukrainian war.
The Image of the National Guard of Ukraine in Social Media (2014–2024)
Науковий керівник: Толстокора Олена Григорівна, старша викладачка кафедри медіакомунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES; іміджева стратегія; Національна гвардія України; соціальні медіа; формування іміджу; image formation; image strategy; National Guard of Ukraine; social media