Системний підхід до суспільно-географічного дослідження населення регіону - Нємець, Л.М.; Сегіда, К.Ю. (My University, 2009)
В статті розглянуто сутність суспільно-географічного дослідження населення регіону. Визначено основні елементи та методику дослідження. Окреслено сутність системного підходу в географічних, зокрема суспільно-географічних дослідженнях. Розглянуто застосування системного підходу при дослідженнях населення регіону.
Keywords: населення; відтворення населення