Парадоксы журналистского образования в контексте современности - Савченко, Л.Р. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2007)
Розглядаються деякі питання журналістської освіти, пов'язані з викладанням дисциплін філологічного циклу. The article deals with certain issues of journalistic education related to teaching philological subjects.
Keywords: журналистское образование; журналистика; университетская наука