Психолого-педагогічні аспекти особистісно-орієнтованого навчання в системі вищої школи (на прикладі вивчення природознавчих дисциплін) - Жовтоніжко, І.М.; Адоніна, Н.В.; Жовтонижко, И.Н.; Адонина, Н.В.; Zhovtonizhko, I.M.; Adonida, N.V. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2009)
Розкривається сутність особистісно-орієнтованого навчання, а також розглядається проблема особистісно-орієнтованого навчання в системі вищої школи та підкреслюється його актуальність.
Психолого-педагогические аспекты личностно-ориентированного обучения в системе высшей школы (на примере изучения естественнонаучных дисциплин)
PSYCHOLOGICAL-PEDAGOGIC ASPECTS FOR THE PERSONAL ORIENTED TRAINING HIGH SCHOOL (ONAN EXAMPLE OF THE LEARNING OF THE NATURAL SCIENTIFIC DISCIPLINES)
The essence of the personality-oriented teaching is explained in this article. The problem of the personality-oriented teaching in the system of higher school is also examined and its actuality is underlined.
Keywords: personality-oriented teaching; higher educational establishment; natural and scientific disciplines; личностно-ориентированное обучение; высшее учебное заведение; естественнонаучные дисциплины; особистісно-орієнтоване навчання; вищий навчальний заклад; природничонаукові дисципліни