Дискурсивна особистість дурня-сміхача у карнавальному просторі США та Великої Британії - Тарасова, С.О. (My University, 2018)
Дисертація виявляє функціонально-комунікативні характеристики типів дискурсивної особистості дурня-сміхача як головних суб'єктів карнавального комунікативного прстору США та Великої Британії
Keywords: блазень; буфон; діалектичний принцип; дискурсивна особистість; дурень-сміхач; карнавалізація; клоун; трикстер