Міжнародне регіонознавство : методичні рекомендації до семінарських занять, самостійної роботи, виконання індивідуальних завдань (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії») - Панасенко, Ганна Сергіївна; Онацький, Максим Юрійович; Panasenko, Hanna; Onatskyi, Maksym (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Методичні рекомендації розроблені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Видання містить програму навчальної дисципліни, інструктивно-методичні матеріали до семінарських занять, рекомендації до самостійної підготовки студентів, теми інформаційних повідомлень, перелік питань для проведення підсумкового контролю. Методичні рекомендації охоплюють основні теми вказаного курсу та містять відповідні вказівки до кожної з тем. Видання також містить тематичний план курсу, схему нарахування балів, шкалу та критерії оцінювання успішності результатів навчання.

The methodological guidelines are developed for undergraduate students pursuing a bachelor's degree in specialty 291 «International relations, public communications, and regional studies». The publication includes the curriculum of the academic discipline, instructional materials for seminar classes, recommendations for students’ independent study, topics for informational reports, and a list of questions for the final assessment. The guidelines cover the main topics of the course and provide specific instructions for each topic. The publication also includes the course syllabus, a grading scheme, a grading scale, and criteria for evaluating learning outcomes.
International regional studies : methodological guidelines for seminar classes, independent study, and individual assignments (for bachelor's degree students in specialty 291 «International relations, public communications, and regional studies»)
Навчальне видання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; міжнародне регіонознавство; міжнародні відносини; регіональні студії; політична організація; державне управління; глобалізація; міжнародна інтеграція; європейська інтеграція; євроатлантична інтеграція; зовнішня політика; глобальні процеси; регіональні процеси; економічний розвиток; природно-ресурсний потенціал; виробничий потенціал; політичні ризики; безпекові ризики; юридичні ризики; економічні ризики; політична історія; міжнародна безпека; конфлікти в міжнародних системах; international regional studies; international relations; regional studies; political organization; state governance; globalization; international integration; european integration; euro-atlantic integration; foreign policy; global processes; regional processes; economic development; natural resource potential; production potential; political risks; security risks; legal risks; economic risks; political history; international security; conflicts in international systems